Malerarbejde til butikker og nybyg

Hos JYSKBYG tilbyder vi malerarbejde til butikker og nybyg. Vores primære arbejdsområde er butikker og opbygning af helt nye, hvor vi også selv står for alt malerarbejdet. Skal du have opført en tøjbutik eller restaurant, skal vi nok male den for dig også, så du ikke skal hente underentreprenører ind. Vi klarer det for dig.

Har du et nyt hus eller lejligheder, udfører vi også malerarbejde i høj kvalitet. Det er kun i forbindelse med nye byggerier, hvor vi tilbyder vores professionelle assistance. Vi har et stort team, som kan klare opgaven hurtigt og effektivt for dig, så du ikke skal bekymre dig mere om det.

Kvalitetsbevidst malerarbejde med de bedste materialer

Når det kommer til malerarbejde, sparer vi ikke på den gode maling. Vi køber ind hos en troværdig forhandler, som giver os gode priser på det bedste maling på markedet. Det er det, der holder bedst og længst, og som vi kan stå inde for. 

Vi kan også klare opsætning af filt, spartling og meget andet inden for malerarbejde.​

Søger du en kvalitetsbevidst maler, der kan levere et flot resultat, der varer ved, er vi den rette til opgaven. Vi er stolte fagfolk, der sætter en ære i at udføre alt perfekt. 

Så er god service og rådgivning en selvfølge, når du er kunde hos os. Det betyder, at du altid kan spørge os til råds, hvis du vil have en fagmands professionelle vurdering.

Få et godt tilbud på din opgave

Skal vi hjælpe dig med kompetent malerarbejde, så din butik eller bolig bliver nydelig og præsentabel? Så tag endelig kontakt til os snarest muligt. Vi kan rykke hurtigt på en opgave, hvis det haster for dig.

Kontakt os for et godt tilbud eller vedrørende andre spørgsmål på telefon 22 48 70 15 eller skriv til info@jysk-byg.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Kontakt os​

Skal vi stå i spidsen for dit næste byggeprojekt? Kontakt os på telefonen eller udfyld vores kontaktformular.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

JYSKBYG ApS

Østervangsvej 7
8900 Randers C

Telefon: 22 48 70 15

E-mail: info@jysk-byg.dk

CVR: 35472509

Vi arbejder i disse lande: