Vinduer og døre efter kundens ønsker

Har du brug for nye vinduer og døre i din butik, hus eller lejlighed, tilbyder vi levering og montering til en skarp pris. Vi kan bygge vinduer og døre efter unikke ønsker, så hvis du har særlige præferencer, kan vi hjælpe dig. Alt bliver designet og fremstillet i de bedste materialer.

Vi har mange års erfaring med vinduer og døre i alle typer materialer og form. Der er stor forskel på vinduerne i en butik sammenlignet med en bolig. Vi har stor forståelse for, hvad folk efterspørger, og vi gør alt, vi kan for at imødekomme disse forespørgsler, så vi kan tilfredsstille kunden.

Flotte vinduer og døre i suveræn kvalitet

Der kan være mange grunde til at få nye vinduer og døre. Det kan være, at du er ved at bygge nyt hus, men det kan også være, at de gamle skal skiftes ud, fordi de ikke længere er tidssvarende. 

Vi kan levere de flotteste vinduer og døre i suveræn kvalitet, som er vedligeholdelsesfri. Så skal du ikke bekymre dig om at male dem hvert femte år.​

Sætter du pris på godt håndværk og god service, er vi hos JYSKBYG et yderst professionelt foretagende, der tager os godt af vores kunder. Vi leverer vinduer og døre, der ser godt ud til din bolig, og som er godt isoleret og energibesparende.

Få et godt tilbud hos os i dag

Skal vi levere og montere helt nye vinduer og døre hos dig? Vi er parate til at løfte din opgave og sørge for, at du får nogle holdbare og slidstærke materialer, der holder tæt og sparer dig for en masse energispild.

Bestil hos os og få et godt tilbud på din opgave. Du kan kontakte os på telefon 22 48 70 15 eller skriv til info@jysk-byg.dk.​

Kontakt os​

Skal vi stå i spidsen for dit næste byggeprojekt? Kontakt os på telefonen eller udfyld vores kontaktformular.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

JYSKBYG ApS

Østervangsvej 7
8900 Randers C

Telefon: 22 48 70 15

E-mail: info@jysk-byg.dk

CVR: 35472509

Vi arbejder i disse lande: