Tagarbejde udføres i høj kvalitet

Søger du en kompetent virksomhed til tagarbejde på din nye bolig eller butik? Eller er det et gammelt tag, der skal skiftes helt, renoveres eller repareres? Vi tilbyder vores mangeårige ekspertise til både private og erhverv, som ønsker tagarbejde i høj kvalitet, der udføres af erfarne håndværkere.

Har i planer om at bygge nyt, så tag JYSKBYG med på råd, når det vedrører tagarbejde.

​Vi har flere års erfaring med en lang række byggeprojekter i træ – fra haveskuret over carporten til det helt nye hus og sommerhuse. Vi bygger både træhuse samt med mursten og gasbeton.

Grundigt og kvalitetsbevidst tagarbejde

For at sikre at i får et tag, der er i høj kvalitet, skal det udføres med stor grundighed og præcision. Selv de mindste fejl kan betyde huller i taget, hvor varmen kan sive ud. Det fører til et dårligt indeklima og et større varmeforbrug.

Vil du være sikker på at få udført tagarbejde i solid kvalitet, er vi klar til at hjælpe dig.​

De forskellige træsorter har forskellige egenskaber. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilket træ man vælger til byggeriet. Her kan i nyde godt af vores faglige kompetencer i rådgivningsfasen, så i sidste ende står med et færdigt resultat, som holder år efter år. Kontakt os for at høre mere om jeres forskellige muligheder.

Lad os komme med et godt tilbud

Skal vi varetage jeres tagarbejde, sørger vi for, at opgaven kommer godt i mål, så du får et flot slutresultat. Vi er stolte håndværkere, der har fokus på at levere, som kunden efterspørger, således at det lever op til forventningerne.

Kontakt JYSKBYG for at høre mere om nybyggeri i træ, priser og garantier. Ring til for et et tilbud på telefon 22 48 70 15 eller skriv til info@jysk-byg.dk.​

Kontakt os​

Skal vi stå i spidsen for dit næste byggeprojekt? Kontakt os på telefonen eller udfyld vores kontaktformular.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

JYSKBYG ApS

Østervangsvej 7
8900 Randers C

Telefon: 22 48 70 15

E-mail: info@jysk-byg.dk

CVR: 35472509

Vi arbejder i disse lande: