Butiksindretning af alle typer butikker

Hos JYSKBYG tilbyder vi professionel butiksindretning af alle typer butikker. Vi har en bred erfaring med diverse butikker - dog er det oftest tøjbutikker og restauranter, vi gør os mest i. Vi bygger alt fra bunden ud fra kundens ønsker og er utroligt imødekommende i forhold til krav og ønsker.

Hvad angår butiksindretning, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Hverken af vores arbejde, integritet eller byggematerialer. Vi er til for at hjælpe dig med at bygge din drømmebutik, så du får den præcis, som du ønsker det. Og da vi har bygget godt og vel 100 butikker inden for de seneste fire år, ved vi, hvad det drejer sig om.

Veludført og detaljebevidst butiksindretning

Når det kommer til butiksindretning, er det vigtigt, at selv de mindste detaljer er perfekte. Det er helhedsindtrykket, der gør en forskel. Derfor er vi meget pertentlige og perfektionistiske i alt, vi foretager os ved opbygning og butiksindretning.

Vi laver gulve, lofter, vægge fra bunden – helt unikt til den enkelte butik, så den får det ønskede udseende.​

Vi murer og maler også selv, så vi faktisk står for hele byggeriet fra kælder til tag. Sådan kan vi stå inden for kvaliteten af byggeriet og være stolte af den butiksindretning, vi har leveret til kunden. Skal vi hjælpe dig med at føre dine butiksdrømme ud i livet, så kontakt os for et godt tilbud.

Kyndig sparring og rådgivning

Har du brug for sparring og rådgivning i forbindelse med butiksindretning, er vi her til at servicere dig med vejledning og gode tips om for eksempel valg af materialer og meget andet. Skal vi hjælpe dig, og vil du have en pris på dit projekt?

Kontakt os på telefon 22 48 70 15 eller skriv til info@jysk-byg.dk, så skal vi nok hjælpe dig til den rette løsning til dine ønsker og behov.​

Kontakt os​

Skal vi stå i spidsen for dit næste byggeprojekt? Kontakt os på telefonen eller udfyld vores kontaktformular.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

JYSKBYG ApS

Østervangsvej 7
8900 Randers C

Telefon: 22 48 70 15

E-mail: info@jysk-byg.dk

CVR: 35472509

Vi arbejder i disse lande: